Генерален представител на Stonex за България

Генерален представител на Stonex за България

За STONEX

„STONEX“ е една от водещите компании в световен план, работеща в областта на измерванията и проучванията, която разполага с над 80 квалифицирани дистрибутори по цял свят.

Компанията придобива все по-стабилни позиции на пазара на геодезическо оборудване и техника, като регистрираме постоянен ръст и продължава да се развива.

Притежаваме европейски сертификати за качество на произвежданото оборудване.

Предлагаме висококачествена апаратура на изключително достъпна цена.

Произвеждаме най-бързия лазерен скенер в света, както и най-добрия ръчен скенер, предлаган на пазара.

Продуктите ни се използват в над 80 държави по цял свят.

Залагаме на качеството, използвайки най-добрите и доказали се платформи като база за развитие на своята апаратура.


Не правим излишни разходи за иновации, а доразвиваме вече наложили се на пазара платформи.

Работим за повишаване на конкурентоспособността на своите потребители.

Благодарение на широкия спектър от решения и на интегрирането на различни позициониращи технологии и софтуер, се дава възможността за приложение на предлаганите продукти в различни направления, като например:

  • Строителство и конструкции
  • Теренни проучвания и кадастър
  • Създаване на ГИС бази данни
  • 3D сканиране (в областта на архитектурата, археологията, изчисленията на обеми и др.)
  • Интелигентни решения в земеделието
  • Мониторинг на земната повърхност и структура


Всяко геопространствено изискване може да бъде разгледано и решено с продуктовата гама на Stonex.

Това, обединено с ненадмината професионална експертиза, осигурява възможността на Stonex да предлага широка гама от услуги на най-високо ниво, за да се задоволят всички нужди на потребителите, преди и след продажбата на даден продукт, предлаган от компанията.


Stonex е част от пекинската компания „УниСтронг Наука & Технологии“, която е глобален доставчик на технологии за навигация, позициониране и синхронизация за нуждите на геопространствения пазар.

В STONEX проектираме и произвеждаме решения за геодезически, строителни и промишлени измервания, изповядвайки следните ценности:


• Точност

• Ефективност

• Надеждност

• Високо качество срещу вложените средства

• Ефективна поддръжка на потребителите


Всяко решение е замислено да бъде точно, лесно за използване и надеждно, отговарящо на най-високите стандарти за измервателни инструменти. 


Нашите сделки се осъществяват в световен мащаб, благодарение на висококвалифицираната мрежа от дистрибутори, които могат да се погрижат за всяка нужда на клиентите. Благодарение на несравнимите ни познания и опит, ние също така предлагаме на пазара най-висококачествените услуги, насочени към удовлетворяване на всякакви искания, свързани с предпродажното или следпродажното обслужване.


Освен всичко друго, ние притежаваме и най-голямата панаирна площ от всички участници на изложението INTERGEO – над 3 дка.


И понеже вярваме в силата на подкрепата, STONEX е официален спонсор на футболен клуб Милан, Yamaha SBK на World Superbike Championship: Monza, Aironi Rugby Team, Telethon и много други.

Виж повече
Изчерпан