Генерален представител на Stonex за България

Генерален представител на Stonex за България

Мониторинг

Инженерството включва планиране, проектиране, изграждане и поддръжка на пътища, железопътни линии, летища, морски пристанища, тунели, мостове, големи сгради, водоснабдяване, хидроенергия, канализация и др.

Серията инструменти на Stonex може да се използва при геодезия, строителство и поддръжка на пътища и магистрали. Постепенното подобряване на модерните железопътни мрежи и искането за високоскоростни линии изискват най-точното и ефективно оборудване за измерване и наблюдение и точно това предлага Stonex. Нашите инструменти вече са използвани в критично важни проекти в цял свят.

Увеличете експертните си познания и средства за наблюдение в реално време или периодично наблюдение на деформацията на човешките конструкции (мостове, язовири, сгради) и естествени (вулкани, свлачища) структури. Stonex предлага цялостна хардуерна и софтуерна система за инженерни приложения, изградена на водещите в индустрията тотални станции на Stonex, GNSS технология и полеви софтуер, които вече познавате.


Нуждата от мониторинг на деформациите бързо се увеличава, за да се гарантира стабилността на стареещата инфраструктура и структурите, засегнати от проектите в близост до строителството. Точно затова е важно технологията и решенията, които използвате, да са най-добрите в днешната индустрия.

Свързани продукти

Виж повече
Изчерпан