Генерален представител на Stonex за България

Генерален представител на Stonex за България

ГИС и Картографиране

Наборът от GIS решения на Stonex съчетават позициониране, комуникации и софтуер, за да подготвят мобилната работна сила. Продуктите от ГИС значително подобряват производителността в стотици отрасли чрез географски възможности за работа на място с прецизни, здрави и лесни за употреба продукти.

Географските информационни системи (ГИС) предоставят решение на всички проблеми, свързани с позиционирането и географията. Всеки тип данни, които могат да бъдат начертани на карта, могат да бъдат анализирани и обработени с ГИС. Дали ГИС се използва за намиране на газ, заемане на позиции на електропроводи или просто планиране на маршрути за логистична компания, ГИС позволява на потребителите да свързват карти с друга информация (атрибути) като данни за местоположението, адреси, материални запаси, сгради , и друга информация за базата данни.

Stonex предоставя голямо разнообразие от приложения за ГИС индустрията. Всички приложения включват използването на иновативни мобилни решения на Stonex, за да позволят на организациите да интегрират техния персонал в двупосочен поток от данни. Мощните инструменти за показване, заявка и избор гарантират, че полевите служители получават максимално предимство, както за данните, които 

Свързани продукти

Виж повече
Изчерпан